Jordi van Dorp
Hij racet van hot naar her – tenminste, als WeerOnline zegt dat het droog blijft - meet daken in en zorgt vervolgens dat de offertes de deur uitvliegen.

Jordi van Dorp, Dakadviseur

Hij racet van hot naar her – tenminste, als WeerOnline zegt dat het droog blijft - meet daken in en zorgt vervolgens dat de offertes de deur uitvliegen. Waar hij ooit begon als leerling-dakdekker is Jordi van Dorp nu dakadviseur bij Consolidated en dat doet hij met een hoop plezier.

‘Geen dag is hetzelfde’, vertelt hij. ‘De ene dag ben ik 8 uur lang met administratie bezig, soms ben ik de hele dag onderweg of wisselen de Excel-sheets zich af met een dak inmeten.’ Stilzitten, daar doet Jordi in ieder geval niet aan.

Dat Jordi houdt van doorgroeien is een understatement. Hij begon in 2011 als leerling-dakdekker bij de toenmalige vestiging Consolidated Bleiswijk. Hij volgde 2 jaar een opleiding tot allround dakdekker, om vervolgens in de avonduren nóg een opleiding te starten om hem verder te helpen zijn ambities te verwezenlijken.

Hij is terug van weggeweest, want Jordi onderbrak zijn carrière bij Consolidated even. Na een tijd kreeg hij spijt, inmiddels zit hij weer helemaal op z’n plek. Momenteel is hij bezig aan z’n bachelor Bedrijfskunde, omdat hij een functie als accountmanager in de wacht heeft gesleept. Klasse! 

Hij noemt zichzelf een ‘laatbloeier’. Waar hij vroeger niets gaf om school, is hij nu niet te stoppen. Alle kansen en opleidingsmogelijkheden pakt hij met beide handen aan én daar is dan ook alle ruimte voor binnen Consolidated. Als je wilt, liggen de opleidingen en kansen voor het oprapen: ‘Gewoon even binnenlopen bij de directie, die altijd openstaat voor een praatje.’

‘En als we weer een mooie klus hebben gescoord, dan stuur ik altijd even een appje in de groep. Mooie daken maken we samen.’ En zó is het. 

Ook dít is Jordi:

  • Vissen is Jordi’s therapie: ‘Even lekker je hoofd leegmaken.’
  • Hij slaapt gerust een nacht in een tentje om een ‘dikke’ karper aan de haak te slaan.
  • Scoort niet alleen op z’n werk, maar ook op het veld tijdens een potje voetbal.

Ook werken bij Consolidated? Neem contact op! ­­