Ontwikkeling

Het succes van onze bedrijven wordt gemaakt door onze mensen. Door de kennis en vaardigheden in combinatie met het plezier waarmee onze collega’s werken, kunnen wij samen succesvol blijven ondernemen.
Daarom investeren wij in onze collega’s, zodat zij niet alleen bij kunnen blijven, maar ook voorop kunnen lopen en door kunnen groeien.

Zo kun je bij ons binnenkomen als leerling dakdekker en doorgroeien naar voorman dakdekker. Of erachter komen dat de voorbereiding nog beter bij je past en je gasbrander inruilen voor een bureau. Of starten als secretaresse en zo geboeid raken door de inhoud dat je doorgroeit naar een adviseursrol. The sky is the limit!

Stages / afstuderen

Wij nodigen jong enthousiast talent van harte uit om contact met ons op te nemen. Ben je op zoek naar een stage of afstudeeropdracht in een dynamische en innovatieve branche? Wij geven je graag de mogelijkheid om de wereld van een bedrijf en daken in het bijzonder te ontdekken. 
We geven je de ruimte én het vertrouwen om te ervaren wat werken bij één van onze bedrijven inhoudt. Op deze manier bereiden we je graag voor op een functie na je studie.

Wil je meer weten over jouw ontwikkelmogelijkheden of ben je benieuwd naar onze stageplaatsen? 
Neem contact met ons op.

Samenwerkingen
De jeugd heeft de toekomst en wij voelen ons verantwoordelijk om daarin te investeren. Daarom geven wij regelmatig presentaties op scholen, krijgen leerlingen bij onze vestigingen rondleidingen, zijn we aanwezig bij opendagen en zijn wij inmiddels een aantal mooie samenwerkingen aangegaan.

I-Lab is een coöperatief platform voor Gorinchem en de regio waar leren, werken en innoveren samenkomen, om mensen van vandaag met inspiratie, innovatie en kennisdeling voor te bereiden op de beroepen van morgen. Dat doen ze vanuit een fysiek centrum op de regionale beroepen- en innovatiecampus in Gorinchem én als knooppunt in het netwerk van samenwerking tussen onderwijs, bedrijfsleven en overheid in de regio Gorinchem.

Techniekhavo Gilde is een havo met veel techniek. Harde techniek zoals ze dat noemen. Een havo voor kenners en kunners. Een havo waar je leert timmeren, boren, zagen, lassen, draaien, frezen, meubels maken, aan auto’s sleutelen en technische installaties leren aanleggen voor gas, water, licht of internet. Niet om later dat werk te gaan doen. Wel om te weten hoe het werkt, hoe het voelt, wat het doet. Deze Techniekhavo werkt nauw samen met de regionale technische bedrijven, zoals MSQ. Techniekhavisten maken zo al contact met de bedrijven, voordat ze gaan studeren op het MBO of HBO. Goed opgeleid personeel blijft daardoor behouden voor de regio.