Over ons

Over ons

MSQ investeert in bedrijven die werken op, voor of aan daken om samen te groeien in omzet, winst én plezier. Naast dakdekkersbedrijven bestaat de MSQ Groep dus ook uit handel en productiebedrijven. De ondernemer is verantwoordelijk voor verkoop en de operatie. Op alle andere vlakken wordt hij door ons ondersteund. 
Op dit moment bestaat de MSQ groep uit 12 bedrijven met samen bijna 600 collega’s.


Familiebedrijf
MSQ is een familiebedrijf met diepe wortels in de dakenbranche en dat merk je in alles. In de jaren 50 zette Martin Mastenbroek sr zijn eerste stappen op het dak, waarna hij in 1962 besloot zijn eigen bedrijf te starten. Zijn eenmanszaak groeide uit tot een organisatie van 12 bedrijven en bijna 600 medewerkers. Tot maart 2022 is Martin sr nog als commissaris actief betrokken geweest bij de organisatie, maar de dagelijkse leiding is al jaren in handen van zijn zonen Robert en Martin Mastenbroek, Joost Duvekot en Huberto van der Schuit.
Wat door de jaren heen nooit veranderde is de zorg en aandacht voor elkaar, zoals het er in een betrokken familie aan toe gaat. Onze kernwaarden zijn niet voor niets kwaliteit, vakmanschap, ondernemerszin en goed werkgeverschap.


Faciliteren, innoveren en ontwikkelen
MSQ faciliteert vanuit het kantoor in Gorinchem de groepsbedrijven zodat zij kunnen focussen op hun klant. Van personeelszaken tot gezamenlijke inkoop en van financiering tot backoffice activiteiten, kwaliteit, veiligheid en ICT. Maar belangrijker nog, we zijn overtuigd van het belang van innovatie en kennisontwikkeling. Van apps tot innovatie en slimmesamenwerkings- en verdienmodellen. Door continu te innoveren blijven we toonaangevend in onze disciplines. Zo heeft de ontwikkeling van Dakota, onze online tool voor dakmanagement, de dakenbranche voorgoed veranderd.

Het is onze ambitie om de komende jaren door te groeien, zowel nationaal als internationaal. Daarom zijn we op zoek naar nieuw talent.