Danielle van Arkel
Ontmoet Danielle, beter bekend als - dé - vrouw in de bouw.

Danielle van Arkel, Adviseuse

Ontmoet Danielle, beter bekend als - dé - vrouw in de bouw. Een dame die steengoed in haar werk is en dan bedoelen we eigenlijk beton-achtig goed. Je vindt haar namelijk regelmatig op de bouwplaats, bij projectbezoek óf ze neemt een project op, niets is haar te veel. Ze rijdt door heel het land en heeft liever een bomvolle agenda dan een rustig dagje. ‘Als mijn werk saai wordt, dan moet ik écht aan de bel trekken, daar word ik doodongelukkig van.’

Van secretaresse naar adviseuse
Bijna 4,5 jaar geleden stapte ze binnen bij BetonRestore. Ze begon op het secretariaat: een uitdagende baan, maar Danielle is een vrouw met ambities en dat zagen ze bij BetonRestore meteen. Na een tijdje bij het secretariaat werd ze gevraagd meer salestaken én koude acquisitie op te pakken. Werd er een parkeerdak gespot dat gerenoveerd dient te worden? Dan stuurden collega’s foto’s door en ging ze aan de slag om de eigenaar of beheerder te achterhalen. Maar dat was niet genoeg, want inmiddels is Danielle dus Adviseuse! Haar werkzaamheden: netwerken, contact leggen en onderhouden met opdrachtgevers, projecten opnemen, inspecties doen en nog véél meer. Een hele uitbreiding van haar takenpakket dat ze on the job heeft geleerd.

Als gegoten
Wanneer we haar vragen waarom ze bij BetonRestore is gaan werken, zegt ze: ‘Het voelde gewoon meteen goed en dat doet het nog steeds. Je bent absoluut geen nummer en zowel je collega’s als de directie zijn echt persoonlijk betrokken bij je. BetonRestore valt onder MSQ, een grote holding met bedrijven die er alles aan doen om daken in perfecte conditie te houden, maar het voelt absoluut niet als een grote organisatie, meer als familiebedrijf.’ We kunnen dus wel concluderen dat de match tussen Danielle en beton als gegoten is.

Duurzaam en veilig
Danielle’s kernwaarden: duurzaam en veilig. Bij alle projecten waarbij ze betrokken is, probeert ze deze waarden toe te passen. Niet gek dat haar favoriete project dan ook een multifunctioneel dak in Amsterdam is.